Meta: Komuniteti i Çepanit humbi një nga drejtuesit më të shquar

Presidenti Ilir Meta përmes një postimi në Facebook njofton se komuniteti i Çepanit humbi një nga drejtuesit më të shquar, z.Servet Basho.

“Sot vizitova djalin e tij Isain, për t’i shprehur ngushëllimet e mia, por dhe mirënjohjen që ruan traditat më të mira të familjes së tij dhe mbarë këtij komuniteti patriot dhe punëdashës”, shkruan ndër të tjera Meta.

Reagimi i plotë i Kreut të Shtetit: “Në këto javë të veçanta edhe komuniteti i Çepanit humbi një nga drejtuesit më të shquar dhe me kontribute të mëdha për shumë dekada z.Servet Basho.

Evidentimi prej Tij i kontributeve të jashtëzakonshme që kjo trevë dhe Çepani në veçanti dha gjatë Luftës Antifashiste, mbeten me shumë vlerë edhe për të ardhmen.

Sot vizitova djalin e tij Isain, për t’i shprehur ngushëllimet e mia, por dhe mirënjohjen që ruan traditat më të mira të familjes së tij dhe mbarë këtij komuniteti patriot dhe punëdashës. ”

Në këto javë të veçanta edhe komuniteti i Çepanit humbi një nga drejtuesit më të shquar dhe me kontribute të mëdha për…

Publiée par Ilir Meta sur Dimanche 26 avril 2020