A duhet të lehtësohen më tej masat? Flet Pëllumb Pipero

Rama njoftoi pak më herët se në 3 javët në vijim, do të hapen shumë biznese. Në një lidhje direkte me emisionin “Zonë e Lirë”, mjeku infeksionist Pëlumb Pipero tha se vendimi i marrë nga ana e qeverisë, ishte i duhuri. Për të, lehtësimi i masave është një domosdoshmëri.

“Lirimi i masave shtrënguese, po shkon në mënyrë proporcionale me ecurinë e pandemisë. Besoj që vendimi i marrë nga qeveria për të vazhduar me lehtësimin e masave, është lajm i mirë, është masë racionale dhe e domosdoshme”, është shprehur Pipero.