Kryesore

Solidariteti vijon të jetë i lartë, Ambasada Amerikane jep lajmin e mirë


               Publikuar në : 10:06 - 30/11/19 M S

Ambasada Amerikane në Shqipëri, njofton se USAID ka nisur për në Shqipëri ekipe emergjencash nga Departamenti Zjarrfikës dhe Shpëtues i kontesë Fairfax, dhe Departamenti Zjarrfikës i kontesë së Los Angeles.

Sikundër duket qartë, solidariteti me Shqipërinë vazhdon të jetë i lartë. Ekspertët në fjalë, do të ndihmojnë në koordinimin e ekipeve ndërkombëtare në vlerësimin e dëmeve, për të përcaktuar nëse ndërtesat dhe infrastruktura kritike në zonat e prekura janë të sigurta.

Statusi

Si pjesë e mbështetjes së vazhdueshme të qeverisë së Shteteve të Bashkuara në përpjekjet për rimëkëmbjen pas tërmetit, USAID ka nisur dje për në Shqipëri ekipe emergjencash nga Departamenti Zjarrfikës dhe Shpëtues i kontesë Fairfax dhe Departamenti Zjarrfikës i kontesë së Los Angeles. Këta ekspertë do të ndihmojnë në koordinimin e ekipeve ndërkombëtare në vlerësimin e dëmeve, për të përcaktuar nëse ndërtesat dhe infrastruktura kritike në zonat e prekura janë të sigurta. #ShbaQendronKrahShqiperise

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT