Shtyhet ceremonia e çmimeve “Grammy”

“Grammy Awards” ndonëse ishte menduar të mbahej në 31 janar, është shtyrë për një datë të pacaktuar. Edhe këtë herë, shkak është bërë situata me pandeminë.

Mediat e huaja kanë raportuar se në Los Angeles, vendi ku do mbahet ceremonia, ka pasur një rritje të rasteve me Covid-19.

Sipas “Rolling Stones” dhe “Variety”, pritet që cermonia e ndarjes së çmimeve “Grammy” të mbahet në muajin mars.

Megjithatë ende nuk është asgjë e sigurt, sepse do shikohet zhvillimi i mëtejshëm i situatës së pandemisë.