Rama: Meta dhe Berisha janë gati të djegin Shqipërinë për pushtetin e tyre

Kryeminsitri Edi Rama zhvilloi një bashkëbisedim me strukturat e Partisë Socialiste në Cërrik, në kuadër të zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit.

Gjatë fjalës së tij, Rama ka akuzuar Presidentin Ilir Meta dhe ish-kryeministrin Sali Berisha, sipas së cilit janë e keqja e këtij vendi.

Edi Rama: ”Ato kur nuk kanë pushtetin nuk lënë gjë pa i bërë Shqipërisë, janë gati edhe ta djegin për pushtetin tyre, ashtu si kurse nuk lënë fjalë pa thënë kur flasin për të huaj, ne nuk duam Shqipërinë për pushtetin, por që pushteti të jetë për të rinjtë.”