Puthi Anën gjatë emisionit LIVE, autorja e Për’puthen merr vendimin për Atdheun

Puthja që Atdheu i dha Anës në “Për’puthen” krijoi shumë zhurmë. Kjo puthje u dha në një kohë kur Ana është në proces gjyqësor me Arjonin, pas fotos ku ata të dy ndodheshin në shtrat.

Nga ana tjetër, publiku kërkon të dijë pse Atdheu nuk është hequr nga emisioni për shkelje rregullash. Një pyetje të tillë ia kanë drejtuar autores së “Për’puthen”, Olsa Muhametit.

Olsa ka treguar se puthja lejohet në program dhe Atdheu nuk ka shkelur asnjë rregull, por ka bërë atë që ka ndjerë.