“Mos u pajto me dhunën në asnjë rrethanë”, Manastirliu jep mesazhin e veçantë

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, ka shpërndarë një video mesazh, ku u bën thirrje grave të dhunuara të denoncojnë.

Që në krye të mesazhit të saj, ajo kërkon nga të gjithë femrat, që të mos pajtohen me dhunën në asnjë rrethanë.

Ministrja u drejtohet femrave të dhunuara, të denoncojnë menjëherë në numrat e vënë në dispozicion.

Statusi

🔴🔴 Mos u pajto me dhunën në asnjë rrethanë❗️

Nëse përballesh me dhunën në familje, mos hezito 🗣 #denonco menjëherë në linjën #falas të këshillimit për gratë 116/117 si dhe në policinë e shtetit 129/112❗️

🛑 #FundDhunësNdajGrave