Çfarë pritet në orën 17:00? Rama jep njoftimin e rëndësishëm

Kryeministri Rama do u dedikojë pasditen e tij të gjithë qytetarëve shqiptarë, të cilët kanë ende paqartësi për shumë çështje.

Sikundër ka njoftuar edhe më herët me anë të rrjeteve sociale, kreu i qeverisë Edi Rama bën me dije se në orën 17:00, do komunikojë LIVE me ta, për të zgjidhur të gjitha hallet që kanë.

Ky bashkëbisedimin vjen në një kohë kur vendi po përballet me sfidën e pandemisë Covid-19. Rama fton qytetarët të bëjnë pyetje, dhe të ndajnë çdo shqetësim me të.

Statusi

NË 17.00 DREJTËPËRDREJTË KËTU ME JU PËR T’IU PËRGJIGJUR PYETJEVE E SHQETËSIMEVE TUAJA😊

Pyesni më poshtë👇