Aktualitet

Zbardhen emrat e kandidatëve të kualifikuar për kreun e BKH-së


               Publikuar në : 11:02 - 14/02/20 Gentjan Progni

Tetë persona do të vijojnë garën për kreun e BKH-së. Me anë të një njoftimi për mediat, Komisoni i Përzgjedhjes ka renditur emrat e kualifikuar për vijimin e garës për kreun e BKH-së, të cilët këtë javë i janë nënshtruar testeve fizike dhe me shkrim.

Sipas njoftimit për të vijuar garën janë zgjedhur 8 nga 6 që ishte e planifikuar për shkak të rezultateve të larta të kandidatëve.

Përkatësisht janë përzgjedhur:

Aida Veizaj, Ardian Çipa, Artur Beu, Ervin Hodaj, Gentjan Shehaj, Lindita Nushi, Idajet Faskaj, Ylli Pjetërnikaj.

 

Njoftimi i plotë:

NJOFTIM PËR MEDIA NË LIDHJE ME PËRZGJEDHJEN E DREJTORIT TE BKH-së

E premte 14.02.2020

Komisioni i Përzgjedhjes për Drejtorin e BKH-së ka përfunduar vlerësimin e testit të aftësive fizike, testit të arsyetimit logjik dhe të aftësive për të shkruar raporte dhe ka llogaritur pikët totale për secilin kandidat, për të identifikuar kandidatët më të mirë për Drejtor të BKH-së, që do të marrin pjesë në fazat e tjera të përzgjedhjes.

Komisioni mbeti shumë i kënaqur nga cilësia dhe performanca e aplikantëve, dhe si pasojë ka vendosur që të rrisë numrin që do të konkurrojë në fazat e fundit nga 6 në 8 kandidatë. Më poshtë jepet lista e kandidatëve që do të ftohen të marrin pjesë në fazat e mëtejshme të përzgjedhjes.

Aida Veizaj

Ardian Çipa

Artur Beu

Ervin Hodaj

Gentjan Shehaj

Lindita Nushi

Idajet Faskaj

Ylli Pjetërnikaj

Drejtues i Prokurorisë së Posaçme

Arben Kraja


Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT