U përfshinë në listën “Basha”, sa vota i sollën PD-së aleatët

Pas ndryshimeve Kushtetuese dhe në Kod Zgjedhor të bëra nga mazhoranca në Kuvend, në zgjedhjet e 25 prillit opozita u fut me një listë të përbashkët.

Të gjithë aleatët e Bashës, përveç LSI-së e cila doli në listë më vete, të gjitha forcat e tjera opozita u rreshtuan në listën “Basha”.

Po sa vota i ka dhënë koalicionin “Aleanca për ndryshim” gjithë këta aleatë në 25 prill?

Lista e Aleatëve në listën Basha dhe votat që ata morën:

Tiranë

Fatmir Mediu (Aleat PR) 5684

Shpëtim Idrizi (Aleat PDIU) 6424

Vangjel Dule (Aleat PBDNJ) 680

Mesila Doda ( Aleat PDIU) 1955

Dashamir Shehi (Aleat LZHK) 4707

Sali Shehu (Aleat FRD) 2060

Ylber Valteri (Aleat PSD) 515

Petrit Doda (Aleat PLL) 5365

Korab Lita (Aleat BLD) 2506

Durrës

Agron Duka 3834

Elbasan

Lumturi Hasa (Aleat PDIU) 1908

Gladiola Çala (Aleat LZHK) 1121

Korçë

Andrea Simaku (Aleat PBDNJ) 254

Shkodër

Nard Ndoka 228