Kryesore

Reforma zgjedhore/ Rama: Do ta bëjmë me të gjithë ata që duan të marrin pjesë


               Publikuar në : 12:31 - 21/10/19 user tir

Pasi ka përfunduar mbledhja e Kryesisë së PS-së kryeministri Edi Rama ka deklaruar publikisht se “reformën zgjedhore do ta bëjmë me të gjithë ata që duan të marrin pjesë në proces”.

“Reformën do ta bëjmë me të gjithë ata që duan të marrin pjesë në proces dhe do ta votojmë sikundër përcaktohet edhe në pikën përkatëse të parlamentit gjerman në parlament. Dhe në parlament në dijeninë time ka një opozitë e cila është e përfshirë në komisionin e reformës zgjedhore, ku ka edhe një karrige bosh për miqtë tanë të opozitës jashtë parlamentare dhe është në të drejtën e tyre të ulen apo të mos ulen në atë karrige, por ne nuk do presim dhe brenda këtij viti do të miratojmë reformën zgjedhore, sipas rekomandimeve të OSBE/ODIHR. Ne do vijojmë procesin dhe me ata që do të binden do votojmë reformën zgjedhore”, tha Rama.

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT