Kreu i Drejtorisë së Standardeve Profesionale kalon në ‘sitën’ e vettingut

Vijon procesi i vettingut në polici, teksa i radhës që do të paraqitet do të jetë kreu i Drejtorisë së Standardeve Profesionale, Arben Saliu.

Saliu do të zhvillojë seancë dëgjimore në orën 12:00 para Komisionit të Jashtëm të Vlerësimit.

Kreu i Drejtorisë së Standardeve Profesionale, Arben Saliu

Policia e Shtetit bën me dije se të premten do të dalë para Vettingut edhe Bledar Çeliku, drejtor i Drejtorisë kundër Trafiqeve dhe Narkotikëve në Departamentin e Policisë Kriminale.

Njoftimi i policisë:

Përshëndetje,

Ditën e enjte në ora 12:00, Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit (KJV) do të zhvillojë seancën dëgjimore me subjektin e vlerësimit kalimtar z. Arben Saliu, me funksion Drejtor i Drejtorisë së Standardeve Profesionale, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

Ditën e premte në ora 09:30, Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit (KJV) do të zhvillojë seancën dëgjimore me subjektin e vlerësimit kalimtar z. Bledar Çeliku, me funksion Drejtor i Drejtorisë Kundër Narkotikëve dhe Trafiqeve në Departamentin e Policisë Kriminale, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë.

Ftojmë mediat që do të ndjekin seancën të respektojnë masat mbrojtëse nga COVID-19, në ambiente të mbyllura!