Ju ka marrë malli për jetën e natës? Del kostumi revolucionar kundër COVID-19

Teksa në disa shtete është në planet e afërta për tu hapur baret e restorantet, një studio ka nxjerrë një veshje specifike për në klubet e natës. Në këtë formë, secili person që frekuenton jetën e natës, do mundet të mbrohet me një veshje kundër koronavirusit.

Një kostum polifenileteri është prezantuar për të mbrojtur adhuruesit e jetës së natës nga koronavirusi.

Veshja e quajtur “Micrashell”, u krijua nga studioja e “Production Club” në Los Angeles, me qendër në Spanjë. Falë kësaj veshje specifike, njerëzit mund të mblidhen dhe festojnë në siguri totale, duke shmangur rrezikun e infektimit. Por çfarë e bën të veçantë këtë veshje?

Midis “pajisjeve” në këtë kostum janë instaluar një sistem furnizimi me pije, bokse të integruara, mundësinë për të përdorur smartphon-in, kamera sigurie dhe një helmetë për të marrë frymë.