Fëmija nga Berati i dha një letër Bashës, ja çfarë i shkruan (Foto)

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zhvilluar një vizitë në një familje të vjetër beratase. Në bisedën që patën me Bashën, ata shprehën problematikat që has sot një familje normale.

Ndërsa bisedonte me mikpritësit, Bashës i është afruar me ndrojtje një nga fëmijët e shtëpisë dhe i ka dhënë një letër.

Basha është befasuar nga ajo që kishte shkruar në letër i vogli. Në letër djali shkruante “Basha hajde në Berat, Rama ik nga Berati”.

Kryedemokrati i premtoi vogëlushit se në shkolla do kenë kushte nga më të mirat, si dhe do i pajisë me tableta.

Basha ishte në shtëpinë e Aqif Hasnetarit si një nga familjet e vjetra të qytetit, e persekutuar nga regjimi komunist.