Celibashi: Inkurajoj të rinjtë që të votojnë më 25 prill

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ka inkurajuar të rinjtë që të angazhohen në proceset demokratike të vendit.

Gjithashtu, ai u ka bërë thirrje që të marrin pjesë në votimet e zgjedhjeve të 25 prillit.

”Inkurajoj të rinjtë shqiptarë që të angazhohen në proceset demokratike të vendit dhe të marrin pjesë në e datës 25 prill2021. 𝐙𝐠𝐣𝐢𝐝𝐡, 𝐕𝐨𝐭𝐨, 𝐕𝐄𝐍𝐃𝐎𝐒!”, shkruan Celibashi në rrjetin social, Facebook.