Aktualitet

“BE do të ndihmojë Shqipërinë dhe për rindërtimin”


               Publikuar në : 20:40 - 05/12/19 M D

Komisioneri europian për Menaxhimin e Krizave Janez Lenarçiç tha sot gjatë një vizite në Shqipëri se Bashkimi europian do të mbështesë vendin dhe në fazën e rindërtimit, duke theksuar se më parë është i nevojshëm të bëhet një vlerësim i nevojave.

Komisioni europian ka vendosur organizimin e një konference donatorësh, për të cilën kryeministri Edi Rama tha se ka kërkuar që ajo të mund të zhvillohet brenda muajit Janar të vitit të ardhshëm.

Komisioneri europian për Menaxhimin e Krizave Janez Lenarçiç tha sot gjatë një vizite në Shqipëri se Bashkimi europian do të mbështesë vendin dhe në fazën e rindërtimit, duke theksuar se më parë është i nevojshëm të bëhet një vlerësim i nevojave, raporton “Voa”. Komisioni europian ka vendosur organizimin e një konference donatorësh, për të cilën kryeministri Edi Rama tha se ka kërkuar që ajo të mund të zhvillohet brenda muajit Janar të vitit të ardhshëm.


Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT