Basha me banorët e njësisë 1 në Tiranë: E gjithë Shqipëria po pret për ndryshim

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha zhvilloi takime me qytetarë dhe biznese të njësisë nr.1 në kryeqytet.

Basha i ftoi të gjithë që të bëhen pjesë e ndryshimit dhe të votojnë masivisht në zgjedhjet e 25 prillit.

Ai u shpreh se prioritet i tij pas ardhjes në pushtet, do të jenë rrogat e qytetarëve dhe konsumi i brendshëm.

Lulzim Basha: ”Ky stres qe ka kapur Shqipërinë, ky stres që ka kapur ekonominë do të çlirohet me fitoren më 25 prill. Të gjithë bashkë për t’i kthyer shpresën njerëzve. Ju uroj shëndet. Të gjithë bashkë më 25 prill. E gjithë Shqipëria po pret për ndryshim. Prioritet do të jenë rrogat.”