Avokatit të Trump-it i del boja e flokëve gjatë fjalimit (FOTO)

Dje presidenti i zgjedhur amerikan Joe Biden sulmoi Donald Trump, për mos pranimin e humbjes së zgjedhjeve të 3 nëntorit, dhe për bllokimin e ekipit të tij të tranzicionit nga qasja në informacionet e qeverisë në lidhje me pandeminë e koronavirusit.

Në kundërpërgjigje, avokati i Donald Trump, Rudy Giuliani, ka dalë në një koferencë për të zbuluar prova për një mashtrim “masiv” të votave. Por atë e ka tradhtuar ngjyra e flokëve.

Pasi pësoi disa humbje ligjore lidhur me manipulimet e pretenduara nga presidenti Trump, Giuliani ju drejtua gazetarëve në selinë e Komitetit Kombëtar Republikan në Uashington.

Konferenca nuk shkoi aspak mirë, pasi djersët i nxorën ngjyrën e re të flokëve që kishte vendosur. Teksa ka qënë duke folur, në tension e sipër, 76 vjeçarit i ka dalë boja e flokëve.