A është Rama njeriu i oligarkëve? Ja si i përgjigjen qytetarët kësaj pyetje

Kryeministri Edi Rama është akuzuar shumë shpesh nga opozita si njeriu që mbështet vetëm një grup të vogël njerëzish, që rëndom quhen oligarkë.

Pikërisht kjo ka qenë edhe një nga pyetjet e sondazhit të katërt i kompanisë ‘Flame Tree Advisors’, që u prezantua në emisionin ‘Çim Peka LIVE’ në Syri TV.

Në sondazhin e publikuar, qytetarët mendojnë kreu i qeverisë nuk interesohet aspak për qytetarët dhe nevojat e tyre.

Sipas të dhënave, 44.1% e të anketuarve janë shprehur se Rama iteresohet m¥ shumë për një grup të vogël njerëzish dhe jo për popullin.