Vuçiç feston ditëlindjen: Dhuratën më të bukur e mora nga fëmijët në Kosovë

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, ka festuar ditën e sotme ditëlindjen e tij të 51-të.

Përmes një postimi në rrjetin social, Instagram, ai ka treguar se dhuratën më të bukur e ka marrë nga disa fëmijë nga pakica serbe që jetojnë në Kosovë.

Në postim shfaqet një tortë e cila është bërë dhuratë prej tyre, dhe Vuçiç shprehet se fëmijët jetojnë në Graçanicë me prindërit dhe se e duan Serbinë pafundësisht.

“Tortën dhe dhuratat më të bukura, së bashku me ato më të ngushtat e mia, më sollën fëmijët nga Kosova. Këta engjëj jetojnë në Graçanicë me prindërit e tyre dhe e duan Serbinë pafundësisht. Faleminderit për këngën e mrekullueshme dhe zemrën e madhe,”-shkuan Vuçiç.