Ushtria dhe Policia marrin në mbrojtje godinën e SPAK dhe GJKKO-së për zgjedhje

Forcat policore dhe ato të Ushtrisë kanë shtuar përforcimet në ruajtjen e godinës së SPAK dhe GJKKO-së në kuadër të zgjedhjeve të 25 Prillit.

Sot janë përhapur dhe pamjet e policisë dhe ushtrisë nga godina por në ruajtje të plotë të ushtrisë godina do të kalojë nga dita e shtunë.