Twitter me risi të re, disa postime do të bëhen me pagesë

Rrjeti social Twitter do të sjellë një risi. Opsioni  i ri do të futet në muajin e ardhshëm ajo do të quhet Super Followers, apo Super Ndjekës dhe do t’iu do t’iu mundësojë përdoruesve t’i bëjnë me pagesë postimet të cilat janë ekskluzive.

Twitter po kërkon mënyra të reja, përtej reklamës, për të fituar më shumë para si për veten ashtu edhe për përdoruesit e saj më produktivë, shkruan CNN.

Në këtë kontekst, siç u njoftua në një konferencë online të investitorëve dhe analistëve, platforma e rrjeteve sociale do të lejojë disa përdorues, si personazhe të famshëm dhe persona me ndikim, të tarifojnë përdoruesit e tjerë për përmbajtje shtesë dhe materiale ekskluzive , të tilla si gazeta, video, ulje speciale, etj.

Gjithashtu, “Spaces” , një konkurrent i Clubhouse, do iu mundësojë përdoruesve të marrin pjesë në biseda (biseda audio). Twitter Spaces është përdoret nga 1.000 persona dhe nuk është ende gjerësisht i disponueshëm për përdoruesit.