Shpërthen Meta: Para Shqipërisë, le të shuhen edhe fëmijët e mi

Presidenti i Republikës Ilir Meta është krahasuar me heroin e Luftës së Kosovës, Adem Jashari. I ftuar në emisionin “One”, Meta u shpreh se para Shqipërisë nuk pyet as për familjen e fëmijët e tij.

Ndërsa ka shtuar se edhe fëmijët e tij të shuhen si ata të familjes Jashari nëse lind nevoja për të mbrojtur vendin.

Ilir Meta: “Ka dy institucione qe nuk tunden, populli dhe Presidenti i Republikës. Ilir Meta para Shqipërisë nuk pyet as për fëmijët e tij. Edhe fëmijët e Ilir Metës të shuhen si fëmijët e Adem Jasharit, po qe nevoja për të mbrojtur Shqipërinë,