“Shpërdorim detyre”/ Përfundon në gjykatë nën/drejtori i Kadastrës Berat (Emri)

Një tjetër funksionar publik është në ndjekje penale nga Prokuroria e Beratit, e cila, pas hetimeve të kryera, e ka përcjellë tashmë dosjen në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor për gjykim.

Bëhet fjalë për nën/drejtorin e Agjensisë Shtetërore të Kadastrës (ASHK) në Berat, Thanas Kaçe.

Ky shtetas është marrë i pandehur nga Prokuroria e Beratit së bashku me ish/drejtorin e ASHK-së Ervin Nelaj, i arrestuar disa javë më parë nga SPAK për “shpërdorim detyre”.

Ata kanë lejuar në kundërshtim me ligjin legalizimin e një objekti në lagjen “30 Vjetori”, për të cilin kishte konflikt pronësi ndërmjet dy shtetasve që pretendonin se ishin pronarë të tij dhe që ishin edhe në proçes gjyqësor civil me njëri-tjetrin.