Rama publikon fotot e gjyshërve teksa vaksinohen: Kënaqësia më e madhe politike

Kryeministri Edi Rama ka publikuar disa foto nga procesi i vaksinimit të moshës së tretë, në qytete të ndryshme.

Krahas fotove, Rama shkruan se nuk ka pasur asnjë kënaqësi më të madhe politike, se sa kjo e lehtësimit të shpirtit të gjyshërve dhe gjysheve të këtij vendi.

Procesi i vaksinimit masiv të popullsisë ka hyrë në ditën e dytë, teksa mosha e tretë janë më të rrezikuarit nga Covid-19, pasi fataliteti tek ta është shumë më i madh se tek moshat e reja.

“Asnjë kënaqësi më të madhe s’kam pasur në jetën time politike, se sa kjo e lehtësimit të shpirtit të gjysheve e gjyshërve të këtij vendi, pas një viti ankth në tunelin e pandemisë, prej ku tanimë filluam të dalim *Tropojë, Dibër, Shkodër, Krujë, Berat, Vlorë, Lushnje, Sarandë, Ersekë, Tepelenë, Përmet, Malësi e Madhe, etj.”, shkruan Rama në rrrjetin social, Facebook.