Rama krahason gomerët në Berat: Kë do zgjidhni ju? (Video)

Kryeministri Edi Rama, ishte ditën e sotme në Berat, ku inspektoi punimet në qytet si dhe u takua me qytetarët.

Në një moment, teksa po ecte, Rama shikon një gomar dhe kërkon nga qytetari që ta afronte më afër.

Rama i kërkoi që të ndalonte dhe drejtohet nga kamera duke pyetur se kë do zgjidhnin qytetarët, gomarin e parë apo gomarin e dytë.

Pjesë nga biseda

Rama: Hajde pak këtu merre me vete atë. Si je

Punonjësi: Mirë të jesh ti, jemi edhe ne mirë. Kur je ti mirë, edhe populli shkon përpara.

Rama: Çështja është kjo, ja ai i pari, ja i dyti. Kë zgjidhni ju? E shikoni nga ngjyra? E pyesni me kë je? Jo more jo. Të parin dhe ecni përpara. Të dytin lëreni mbrapa. Ai i dyti ishte bosh.