Prokuroria e Kukësit shpall në kërkim ndërkombëtar Fjolla Morinën

Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë në Kukës, ka bërë kërkesë për shpalljen në kërkim ndërkombëtar për këngëtaren nga Kosova, Fjolla Morina.

Kërkesa e firmosur nga prokurori Edmond Karriqi është nisur ditën e sotme drejt Prokurorisë së Përgjithshme ,e cila pritet që të vendosë nëse do të miratohet kjo kërkesë apo jo.

Morina u dënua me 25 mars nga Gjykata e Shkallës së Parë në Kukës me 6 vjet burgim për “trafik të armëve dhe municionit”.

Avokatja e saj Aurora Guska e ka apeluar vendimin dhe kërkon zbutjen e dënimit. Të gjitha këto po bëhen pa praninë e këngëtares, e cila gjeti strehë në Dubai.