Peshqit e mëdhenj/Tentoi të korruptonte policin, Gjykata e Posaçme s’e fal

Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, dënoi me 120 orë punë të detyrueshme në komunitet Vilson Meminin.

Ai u shpall fajtor për “korrupsion aktiv, i personave që ushtrojnë detyrë publike”.

Memini u vu nën hetim nga ana e Prokurorisë së Posaçme, pasi tentoi të korruptonte një efektiv policie duke i dhënë 1 mijë lekë të reja.

Ky është vendimi i parë që GJKKO, dënon një person të akuzuar për korrupsion.