Partia Demokratike ridepoziton dokumentacionin e listës së kandidatëve në KQZ

Partia Demokratike ka ridepozituar dokumentacionin e listës së kandidatëve për deputetë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ).

Disa ditë më parë KQZ i ktheu 6 subjekteve politike, mes tyre PD dhe PS, dokumentet e listës së kandidatëve për t’i korrigjuar.

Në rastin e PD, në listë kishte më shumë emra për kandidatë se sa e përcaktonte Kodi Zgjedhor, si dhe nuk ishin respektuar kuotat gjinore.

Të hënën e 8 marsit, pjesa më e madhe e partive politike dorëzuan në KQZ listat e kandidatëve për deputetë.