“Mund të jetë udhëtimi juaj i fundit”, Policia Rrugore aksion në Tiranë

Policia e Tiranës ka ndërmarrë një aksion gjatë fundjavës për ndëshkimin e drejtuesve të mjeteve që shkelin rregullat, në kuadër të ruajtjes së sigurisë në rrugë.

Policia ka konstatuar, gjatë një kontrolli të ushtruar në të gjitha akset rrugore në Tiranë, se shumë drejtues mjetesh dhe motomjetesh e trajtojnë “rrugën si pistë, ndërsa mjetin si avion, duke u ekspozuar ndjeshëm ndaj rrezikut për t’u përfshirë në aksidente”.

VID_20191019_WA0001

TiraneVijon aksioni i Policise Rrugore i shtrire ne te gjitha rruget urbane dhe interurbane te kryeqytetit, ku nga kontrollet policore, me radar dhe me drager rezulton se shume drejtues mjetesh dhe motomjetesh e trajtojne rrugen si piste 🛫 ndersa mjetin si 🚀, duke u ekspozuar ndjeshem ndaj rrezikut 🚑, per tu perfshire ne aksidente rrugore, te cilat per shkak te shpejtesise, nivelit te alkoolit ne frymemarrje dhe menyres agresive ne drejtim, mund te jene edhe udhetimi i fundit per ta.#FundjavePerTeFestuar#StopAlkoolitNeTimon#👮🏻‍♀📸

Publiée par Policia e Shtetit sur Vendredi 18 octobre 2019

“Vijon aksioni i Policise Rrugore i shtrire ne te gjitha rruget urbane dhe interurbane te kryeqytetit, ku nga kontrollet policore, me radar dhe me drager rezulton se shume drejtues mjetesh dhe motomjetesh e trajtojne rrugen si piste ? ndersa mjetin si ?, duke u ekspozuar ndjeshem ndaj rrezikut ?, per tu perfshire ne aksidente rrugore, te cilat per shkak te shpejtesise, nivelit te alkoolit ne frymemarrje dhe menyres agresive ne drejtim, mund te jene edhe udhetimi i fundit per ta.

#FundjavePerTeFestuar
#StopAlkoolitNeTimon
#??♀?”, thuhet në mesazhin e policisë.