Meta insiston sërish: Rama, eja në debat në cilën studio të duash

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i ka bërë thirrje edhe njëherë kryeministrit Rama të dalë në debat televiziv dhe ta zgjedhë ky i fundit studion.

Ilir Meta: ”Unë, në çdo kohë që ai është gati, të vijë unë e mirëpres.
Në çdo kohë edhe nëse më fton në një studio tjetër. Mjafton që zoti Rama të vij dhe të pranoj ftesën për këtë debat.”