Mediu dhe Dule e konfirmojnë: Do të shkojmë në Parlament

Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu dhe kryetari i PBDNJ-së, Vangjel Dule, kanë konfirmuar do të marrin pjesë në parlamentin e ardhshëm.

Të ftuar në emisionin “Log”, aleatët e PD-së u shprehën se qëndrimi i opozitës do të jetë i unifikuar, ashtu siç aknë qenë qëndrimet në gjithë këto vite.

Fatmir Mediu: “Funksionimi i këtij parlamenti sikur të ishte normal është abuzim. Nuk kemi më shtet, jemi në një republikë bananesh. E rëndësishme është se çfarë do të ndodhë deri në shtator. Do shkoj në Parlament sepse opozita në parlament duhet të bëjë punën e sajë në mënyrë të padiskutueshme”.

Vangjel Dule: “Qëndrimi do të jetë i përbashkët, siç kemi unifikuar qëndrimet në disa vite, edhe prania në Parlament do të jetë qëndrim i unifikuar i gjithë opozitës”.