Kohë karantine/ Aplikacioni i famshëm bën ndryshimin që e donim të gjithë

Aplikacioni i famshëm WhatsApp në këtë periudhë karantine ka bërë një ndryshim që padyshim e donim të gjithë.

Shumë shpejt do të kemi mundësi që të bëjmë një telefonatë në një grup me 8 pjesëmarrës.

Programi ka rritur kufirin e numrit të pjesëmarrësve në një thirrje në grup – qoftë kjo me video ose audio.

Kjo veçori nuk është ende e aksesueshme, por pas testimit, kompania do ta vendosë në funksion të iOS dhe Android.

Për të filluar një telefonatë në grup me më shumë se 4 pjesëmarrës (që ishte kufiri i mëparshëm), thjesht shkon në një bisedë në grup dhe shtyp lehtë butonin e thirrjes në të djathtë lart.

Ju mund të shtoni deri në 7 pjesëmarrës, që bëhen gjithsej 8 kur llogarisni veten.

Me shtimin e më shumë pjesëmarrësve, WhatsApp po kërkon të konkurrojë aplikacione të tjera si Zoom dhe Google Meet.

Një nga kushtet e vetme që duhet të plotësohet është që të gjithë pjesëmarrësit duhet të kenë versionin e fundit të WhatsApp, shkruan “iconstyle”.