Ka munguar në “Wake Up”, Isli Islami zbulon arsyen

Moderatori Isli Islami është infektuar me Covid-19, dhe se i duhet të qëndrojë i izoluar për disa ditë.

Gjatë një lidhje live nga shtëpia e tij, Isli tregoi se përveç tij është infektuar edhe e ëma, me të cilën jeton në një shtëpi.

Isli tregoi se simptomat e para të koronavirusit ishin humbja e shijes, dhe mungesa e fuqisë. Ai tha se bashkë me nënën bënë tamponin dhe rezultuan pozitivë.

Tashmë po ndjekin protokollin e Covid-19 të dy. Moderatori Isli Islami drejton çdo mëngjes me Ori Nebijaj emisionin “Wake Up”.