Harrojini përqafimet e shtrëngimet e duarve, ISHP tregon mënyrat e reja të takimit

Handshake

Ndonëse jemi mësuar të japim dorën kur përshëndetemi, dhe të puthemi në faqe kur takohemi, të gjitha zakonet e mësuara tashmë duhet ti lëmë pas.

Pandemia na ka ndryshuar mënyrën tonë të jetesës, por duhet të kemi parasysh se me rëndësi është edhe distancimi fizik.

Nëse plotësojmë kriterin e distancimit social dhe ruajmë higjienën personale, atëherë jemi në rrugë të mbarë, për të mbrojtur veten dhe të tjerët.

Tashmë u bë një kohë e gjatë që shqiptarët nuk shtrëngojnë më duart me njëri-tjetrin. ISHP, në faqen zyrtare në Facebook ka demostruar mënyrat e reja të takimit.