Ekonomi: Durrësi me fat që ka kandidat Edi Ramën

Kandidatja e PS në Durrës, Milva Ekonomi deklaroi se kryeministri Edi Rama kandidon për herë të parë në qytetin bregdetar.

Gjatë çeljes së fushatës elektorale, Ekonomi u shpreh se në mandatin e ardhshëm, do të përfundohet rindërtimi për të hequr çdo gjurmë të tërmetit duke sjellë një pranverë të begatë.

Milva Ekonomi: “Ne në Durrës kemi një fat të jashtëzakonshëm. Si asnjëherë në këto 30 vite kandidon kryeministri jonë Edi Rama. Në Durrës ai do të vijë me një projekt transformues, siç erdhi në Vlorë.

Për të përfunduar rindërtimin për të hequr çdo gjurmë të tërmetit dhe për të pasur një pranverë të begatë. Unë dua të bjë një ape, të veçantë për të gjitha vajzat e Durrësit por edhe të Shqipërisë. PS ka bërë shumë për të gjitha nënatpër gratë kryefamiljare, për gjyshet dhe do të bëjë shumë për çdo grua”.