”Dosja 184”/ Bushati: Nxorrët çam në Dibër. Gjiknuri: Tërmet thashë

Deputeti i Partisë Socialiste, Damian Gjiknuri është përplasur me analistin Andi Bushati lidhur me përgjimet e dosjes 184.

Të ftuar në emisionin “Open”, Bushati i ka përmendur ish-ministrit përgjimet e dosjes së publikuar nga e përditshmja gjermane “BILD”, akuza të cilave Gjiknuri u është përgjigjur se nuk kishte kryer asnjë vepër penale.

Pjesë nga biseda

Eni Vasili: ”Po dridheni nga SPAK?”

Damian Gjiknuri: ”Duket gjë sikur u drodha gjatë komunikimit me ju?”

Andi Bushati: ”Ke të drejtë të tallesh.”

Damian Gjiknuri: ”Pse?”

Andi Bushati: ”Ata servilë që janë atje nuk do iu bëjnë gjë. Kemi prodhuar Plepat 2. Mos t’i gënjejmë njerëzit. Kanë në dorë Damianin, merren me ata të Peshkopisë atje.”

Damian Gjiknuri: ”Injoranca juridike nuk mbetet pa koment. Pse u vunë në përgjim 50 komponente të PS dhe vetëm 1 nga PD. Veprat të cilat akuzohem kanë qenë kundravajtje penale.”

Andi Bushati: ”Edhe Ndrea Prendi kundravatje penale ishte. Edhe Gërdeci aksident teknologjik ishte.”

Damian Gjiknuri: ”Vepra në fjalë…Keni parë krim të organizuar për kundravajtje penale?”

Andi Bushati: ”Një shtet i tërë që vjedh vota, që nxjerr çam në Dibër. Tallim ****** me dynjanë pastaj. Në telefon flisje ti apo…?”

Damian Gjiknuri: ”Tërmet thashë… Po ishte vepër penale që të përmendësh një aktivitet teknonik, nuk e di…”