Celibashi: Komisionerët dhe numëruesit të vazhdojnë numërimin pa ndërprerje

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi bëri me dije se procesi i numërimit të votave për kandidatët, drejt fundit.

Aktualisht, po vijon numërimi në 9 KZAZ, në Tiranë, Durrës, Lezhë dhe Elbasan.

Celibashi bëri thirrje që komisionerët dhe numëruesit të vazhdojnë numërimin pa ndërprerje deri në QV-në e fundit, si dhe të mos vonojnë hedhjen e të dhënave në sistemin elektronik të KQZ.

”Procesi i numërimit të votave për kandidatët, drejt fundit. Vijon numërimi në 9 KZAZ (Tiranë, Durrës, Lezhë & Elbasan). Komisionerët & numëruesit të vazhdojnë numërimin pa ndërprerje deri në QV-në e fundit & të mos vonojnë hedhjen e të dhënave në sistemin elektronik të KQZ.’’, shkruan Celibashi në rrjetin social, Facebook.