Bashkëqeverisje me PS-në? Ja çfarë deklaron PD

Partia Demokratike ka dhënë një mesazh të qartë dhe të prerë sa i takon zgjedhjeve të 25 prillit dhe mundësisë së bashkëpunimit mes Partinë Socialiste.

Përmes një postimi në rrjetet, sociale, PD thotë se është e bindur se do fitojë zgjedhjet parlamentare dhe që do e largojë qeverinë Rama, dhe shuan gjithë zërat për bashkëqeverisje mes saj dhe PS-së.

”Le të jemi shumë të qartë për këtë: Ne do të fitojmë zgjedhjet me 25 prill dhe do ta largojmë këtë qeveri të keqe. Nuk do të ketë bashkëqeverisje ndërmjet PD dhe PS.”