Policia në kërkim të të dënuarit, kapet 500 metra larg burgut të Bënçës

Update- Një i burgosur ka shijuar për pak çaste arratisjen, pasi është kapur në kohë reale nga ana e policisë.

Eduard Kaçaj u arratis nga burgu i Bënçës në Tepelenë, e ndërsa është kapur 500 metra larg institucionit të vuajtjes së dënimit.

———-

12:59- Arratiset një i dënuar nga burgu i Bënçës në Tepelenë

Një i dënuar nga burgu i Bënçës në Tepelenë është arratisur.

Ende nuk ka të dhëna për të, ndërsa burime jo zyrtare raportojnë se ngjarja ka ndodhur pak çaste më parë.

Ky rast ka ndodhur teksa Shqipëria është në izolim, për shkak të pandemisë. Nuk dihen arsyet se si ka ndodhur që i burgosuri të zhduket, dhe se kush fshihet pas kësaj arratisje.