Zëdhënësi i Metës: Të vijojë procesi i administrimit të zgjedhjeve deri në fund

Zëdhënësi i Presidentit të Republikës Ilir Meta, Tedi Blushi theksoi se është e domosdoshme që procesi i administrimit të zgjedhjeve të vazhdojë deri në fund.

Sipas tij, transparenca dhe respekti për votën e çdo qytetari, që mori pjesë në zgjedhjet e 25 prillit, është vendimtar për besimin te zgjedhjet dhe Demokracia.

”Është e domosdoshme të vazhdojë procesi i administrimit të zgjedhjeve deri në fund, në respekt të Kodit Zgjedhor. Transparenca dhe respekti për votën e çdo qytetari, që mori pjesë në zgjedhjet e 25 prillit, është vendimtar për besimin te zgjedhjet dhe Demokracia. Kjo është çështje e interesit kombëtar sot dhe jo problemet e brendshme të partive’’, shkruan Blushi në rrjetin social, Facebook.