U bë e famshme me “kërpëratën”, dëgjojeni perlën e radhës nga deputetja (VIDEO)

Muaj më parë, Majlinda Halilaj ishte kryefjala e mediave për shkak të fjalimit të saj në Kuvend. Deputetja e cila qendron e ulur në karrigen e Lulzim Bashës, hasi vështirësi në leximin e asaj që kishte në letër, teksa mbante fjalimin e parë në Kuvend. Deputetja e re thuajse e kishte të pamundur të lexonte si duhej fjalën “korporatë”.

Por duket se ajo nuk ka të ndalur me gafat e saj. Në një intervistë me gazetarin Ismet Drishti, ajo ka dalë “zbuluar”, pasi nuk njeh shtetet anëtare të BE-së. Deputetja është pyetur përse Zvicra dhe Norvegjia po bëjnë referendum për të dalë nga BE-ja, e ajo është përgjigjur se për këtë është dëshira dhe mendimi i tyre. Por duke mos e ditur që këto dy shtete nuk janë në Bashkimin Europian.