Taulant Balla: 50 deputetë kërkojnë shkarkimin e Ilir Metës

Taulant Balla: “Kjo kërkesë sipas rregullores do i kalojë komisionit të ligjeve për shqyrtim që brenda një afati të përcaktuar duhet të shprehet nëse kërksa plotëson kriteret ligjore e formale. Besoj që Kuvendi aktual e ka sovranitetin e duhur për të ushtruar mandatin e tij deri në 8 korrik që është data e fundit e mbledhjes së këtij kuvendi që përkon me 60 ditëshin që përcakton Kushtetuta dhe rregulorja e Kuvendit”.