Shkarkohet Gjyqtarja Hoxha: Akuzohej për lirimin e të dënuarve

KLGJ shkarkon sot Gjyqtaren Enkeleida Hoxha, e cila ka qenë akuzuar për lirimin e disa të dënuarve.

Znj.Hoxha ka pranuar gabimin e saj në dhënien e vendimit ndaj Hekuran Billës.

Në pretencën e saj për Gjyqtaren Hoxha, ILD ka thënë se kemi të bëjmë me një vendim të dhënë në mënyrë arbitrare dhe mospërmbushje funksioni në mënyrë të pajustifikuar.