Punimet në Unazën e Re, ARRSH informon qytetarët: Ja si do funksionojë lëvizja

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar banorët e zonës së Unazës së Re por edhe drejtuesit e mjeteve lidhur me mënyrën e re të lëvizjes së në zonë.

Sipas ARRSH-së, rrethrrotullimi provizor i krijuar në Astir do të eliminohet dhe aksesimi i bulevardit “Migjeni” do të bëhet vetëm nga Pallati me Shigjeta.

Njoftim për median dhe opinionin publik

Në vijim të punimeve për Lotin 1 dhe Lotin 2 të Unazës së Re, segmenti rrugor “Sheshi Shqiponja-Pallati me shigjeta”, ju bëjmë me dije se:

Rreth rrotullimi provizor i krijuar në afërsi të “Ozone” (Astir) do të eleminohet, si rrjedhojë lëvizja në të dyja drejtimet e rrugës “Teodor Keko” do të vijojë pa kryqëzim në nivel.

Aksesimi i bulevardit “Migjeni” do të bëhet vetëm nga drejtimi i lëvizjes “Sheshi Shqiponja Pallati me Shigjeta”.

Aksesimi i Unazës nga bulevardi “Migjeni” do të bëhet vetëm në drejtimin e lëvizjes Sheshi Shqiponja-Pallati me Shigjeta.

ARRSH do të bëjë njoftimin e radhës, në sajë të ecurisë së punës, për menaxhimin e trafikut në afërsi të “Sheshit Shqiponja”.

Kërkojmë mirëkuptimin e përdoruesve të mjeteve dhe të banorëve!