Policët përfundojnë në det gjatë ndjekjes së gomones, trafikantët bëjnë gjestin e papritur

Një ngjarje disi e pazakontë ka ndodhur në brigjet e ishullit Malaga në Spanjë. Tre efektivë policie që po ndiqnin disa trafikantë droge kanë rrezikuar jetën e tyre gjatë operacionit.

Gjatë ndjekjes, gomonia e tyre është përplasur me atë të trafikantëve dhe për pasojë tre policët kanë përfunduar në det. Ndërkohë trafikantët u kanë ardhur në ndihmë policëve duke u shpëtuar jetën. Pas operacionit trafikantët përfunduan në pranga.