”Për dy javë zhduket Covid nga planeti”/ Mjeku popullor tregon terapinë

Mjeku popullor, Ruzhdi Metali është shprehur se virusi Covid-19, mund të zhduket për dy javë nga planeti.

Në ”Zonë e Lirë”, ai tha se fillimisht duhet të bëhet infektimi në masë i popullsisë, duke përjashtuar moshën e tretë.

Më pas, personat e infektuar duhet të marrin zink dhe të përdorin spec djegës pluhur.

“Vetëm për dy javë koronavirusi zhduket nga planeti po ta shërojmë ne. Unë them që të infektohen të gjithë njerëzit përveç pleqve, të marrin zink, të përdorin specin djegës pluhur. Personat që janë me Covid dhe me probleme madhore të shtruar në spital me intubim, duhet të bëjnë dializë. Unë mendoj që të gjithë pleqtë për dy javë t’i mbajnë në një terapi të veçantë, ndërsa rinia të infektohen se krijon imunitet trupi. Ozono-terapia e shëron përnjëherë koronavirusin, nuk e lejon virusin në trup, shëron edhe kancerin. Ka spitale private që e bëjnë, jo në Shqipëri. Kur blini maskat, hekurosini”, tha Metali.