KQZ gjobit kryetarin e Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj (Shuma)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, (KQZ) ka gjobitur kryetarin e Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj.

Sipas këtij institucioni, Veliaj ka zhvilluar aktivitete që janë të ndaluara të bëhen 4 muaj para zgjedhjeve parlamentare.

Mësohet se Veliaj është gjobitur për shkak se nuk ka deklaruar aktivitetin që ka kryer gjatë fushatës në cilësinë e kryebashkiakut dhe drejtuesit politik në Tiranë, si dhe për mosdeklarim të aktiviteteve të ndaluara.

Ndërkohë, kryebashkiaku Veliaj ka të drejtën e ankimimit në KAS për këto gjoba.

Gjobat për Erion Veliajn:

-35 mijë lekë për mos raportim të aktiviteteve

-40 mijë lekë për promovim të aktiviteteve të ndaluara