“Ke ardhur 100 herë”/ Revoltohen të moshuarit: Do vij deri sa ta bëj vaksinën

Sot në ditën e tretë të vaksinimit në Vlorë është radha e bluzave të bardha nga Saranda dhe Delvina.

Procesi vijon normalisht sipas procedurës përkatëse që nga regjistrimi ,tek vaksinimi e deri tek post vaksina.

Por prej 2 ditësh pranë pallatit të sportit përveç bluzave të bardha janë present dhe të moshuar të cilët kërkojnë të bëjnë vaksinën.

Me kartë identiteti në dorë ata paraqiten pranë bluzave të bardha ,ndërsa kuptojnë se duhet të presin ende.

Sipas tyre referuar vaksinimit të personaliteteve ata shprehen se jeta është për të gjithë njësoj ,ndërsa edhe ata ndihen më shumë se personalitete.

Debati

Punonjësja e Shëndetësisë : Ke ardhur 100 herë këtu.

I moshuari: 200 herë do vijë deri sa të mbyllet.

Punonjësja e Shëndetësisë: Po nuk është radha juaj.

I moshuari: le të mos jetë unë do ta kërkoj . Radha më vjen kur të vij arqivoli. Jemi pensionistë që i kemi dhënë këtij vendi.