Politikë

Gjykata iu jep mandatin dy kryebashkiakëve në jug


               Publikuar në : 17:14 - 18/07/19 user tir

Gjykata e Shkallës së Parë Sarandë, në seancat gjyqësore të ditës së sotme vendosi të pranojë mandatin e kryebashkiakes së Delvinës Majlinda Qilimi dhe Adrian Gurma për bashkinë Sarandë.

Kristo Kico i Finiqit nuk e ka marrë mandatin ditën e sotme pasi u shty për shkak se është bërë një ankesë në Kolegjin zgjedhor për parregullsi. Në asnjë seancë gjyqësore nuk është pranuar kërkesa e opozitës për të qenë si palë e tretë në seancat gjyqësore. Avokati i opozitës Robert Haxhi e ka quajtur shkelje pengimin e tyre në seancën gjyqësore ndërsa u shpreh se do ta ankimojnë në të gjitha shkallët e gjyqësorit.

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT